Wat is de beste gelegenheid om orchideeënrozen te geven?

Orchideeën verfraaien uw interieur. Het zijn de perfecte bloemen om cadeau te geven aan uw vrienden, familie of echtgenoot. Bloemen sturen is je hart laten spreken. Een orchidee is een origineel geschenk. Het heeft zijn eigen betekenis zoals elke andere bloem. Het roept echter sensualiteit op, liefde, verleiding... inderdaad, de kleur zal een min of meer ontroerende boodschap vrijgeven aan de ontvanger.

Een orchidee geven voor een speciale gelegenheid?

Mannen kunnen geschenken geven om te vergeven, om te behagen of om een wederdienst te verwachten. Vrouwen zullen geschenken niet beoordelen naar hun waarde, het gebaar is genoeg om hen te behagen. Met andere woorden, een attente man kan een bloem geven voor zijn schoonheid, of hij nu een speciale gelegenheid heeft of niet. Een vrouw zal zeer dankbaar zijn voor deze inspanning. Als majestueuze bloem met een zeer sterke symbolische betekenis is het aan te bevelen orchideeën te schenken. De orchideeën taal van bloemen spreekt van vriendschap en liefde. Hier zijn enkele goede gelegenheden om orchideeënbloemen te geven: Als je een verklaring aflegt: verklaar je liefde en spreek je verlangen uit met een orchidee. Een vrouw voelt zich uniek en speciaal als ze de orchidee ontvangt. Een dank je wel voor je steun: een bloem drukt een oprechte en pure vriendschap uit. Door een orchidee aan een vriendin te geven, laat je haar weten hoezeer je haar gezelschap en aanwezigheid op prijs stelt. Hernieuw uw geloften: stuur een orchidee op Valentijnsdag, een huwelijksverjaardag of zelfs op gewone dagen om uw partner te vertellen hoe belangrijk ze voor u is. Om de geheime taal van bloemen te gehoorzamen, kies je orchideeën naargelang de gelegenheid: De witte orchidee heeft betekenis in de relatie van het paar. De gele orchidee voor een huwelijksverjaardag of liefdesfeest. De rode orchidee voor Valentijnsdag. De roze orchidee voor verleiding. De blauwe of paarse orchidee is een rouwbloem. Hier vindt u de betekenis van orchidee.

Een orchidee geven voor een verjaardag

Voor een verjaardagsfeestje is het een goed idee om een orchidee te geven. Dit is een zeer origineel geschenk. Het is duidelijk dat dit geschenk de persoon die het ontvangt blij zal maken. In feite blijft de orchidee een nobele bloem. Het heeft een grote schoonheid door de vorm van de bloemblaadjes en de kleuren. Een orchidee meebrengen voor een vriend op zijn of haar verjaardag is een manier om jezelf te onderscheiden. Bovendien kunt u een bericht sturen via de bloem. Inderdaad, de kleur van de bloem speelt een belangrijke rol in de boodschap: De paarse of roze orchidee betekent jeugd, tederheid en verleiding. De blauwe orchidee spreekt van pure gevoelens en hoop. De betekenis van witte orchidee als verjaardagscadeau is vreugde, liefde en verfijning. Bovendien roept het geven van een orchidee voor een verjaardag de intensiteit van liefde en vriendschap tussen jullie op. In dit geval kunt u bloemen geven met een wenskaart.

Het geven van een orchidee op een bruiloft

De Griekse betekenis van orchidee is viriliteit. Het wordt ook geassocieerd met vrouwelijke schoonheid. In feite symboliseert de orchidee sensualiteit, liefde en wulpsheid. Het geven van orchidee bloemen op een bruiloft is echt een goed gebaar van liefde voor bruiden. Met het teken van passie hoort een orchidee bij een romantisch huwelijk en drukt zij eeuwige liefde uit. Het is een goed idee om deze mooie bloem cadeau te geven om een lang leven samen te wensen. Bovendien kan de orchidee een opmerkelijk langdurige verbintenis bekronen. De 55ste huwelijksverjaardag is ook naar de bloem genoemd. Het geven van een orchideebloem in deze tijd verklaart een intense en zuivere liefde.

Plan du site